[X] Close

Vraag een Gratis Afspraak aan

Vul onderstaande gegevens in voor een Gratis Afspraak. Er zijn geen kosten of verplichtingen. We delen nooit jouw informatie met anderen. Je kunt uieraard ook ons bellen op: 020-2401359.

Voornaam

Telefoonnummer

E-mail (optioneel)

Zijn er tijden waarop je het beste bereikbaar
bent, vermeld ze dan hier (optioneel)

Eventuele vragen of opmerkingen

 

captcha

Vul hieronder de tekst uit bovenstaand plaatje in

De Eén Koopt Kozijnen Voor € 18.000 De Ander Voor € 12.000.
Wie Van De Twee Ben Jij?
Wil je Top Kwaliteit? Wil je een Goede Prijs?
Klik HIER voor een Afspraak
 

De meest gestelde vragen over kunststof kozijnen

Er zijn nog al wat vragen, hieronder wordt misschien wel uw vraag beantwoord. Als u nog meer vragen heeft kunt u die altijd bij ons kwijt!

Waarom zijn jullie nou zo goedkoop?

Doordat wij groot inkopen met ruim 30 dealers, hebben wij enorm lage inkoop. Onze visie is: top kwaliteit leveren voor een lage prijs. Dit bewerkstelligen wij op 3 manieren: 1: groot inkopen; 2: geen overbodige kosten zoals 30 showrooms en dure lease wagens; 3: beperken van de overhead. Wij komen bij u thuis om met u de verschillende mogelijkheden door te nemen en te kijken welk product het beste past bij uw huis. Wij willen u graag begeleiden en adviseren gebaseerd op uw huis en woonwensen.

Heb ik een bouwvergunning nodig?

Centrale overheid

In de meeste gevallen is dit niet nodig als de indeling van de kozijnen niet verandert. Er is hieromtrent landelijke regelgeving. Die bepaalt dat als de indeling niet verandert, er geen bouwvergunning nodig is. Materiaalkeuze is vrij, bijvoorbeeld  een verandering van hout naar kunststof. Er wordt ook een onderscheid gemaakt tussen de voor en achterkant van de woning. De achterkant behoeft zelfs bij veranderingen aan de gevel vaak geen bouwvergunning. Ook bij dakkapellen is het lang niet altijd nodig om een vergunning aan te vragen, dit heeft te maken met de positie, de grote en het type dakkapel. Het VROM heeft een handige website waar je kunt zien of je een bouwvergunning aan moet vragen: http://www.vrom.nl/bouwvergunningen_online

De gemeente

Naast regelgeving door de centrale overheid, is er ook regelgeving op gemeente niveau. Iedere gemeente heeft het recht eigen beleid vast te leggen in een welstandsnota. Zij kunnen daarin eisen voor het vervangen van kozijnen vastleggen. In een welstandsnota worden niveaus van bijzonderheid van het gebouw vastgelegd. Het hoogste niveau is monumentenpand. Het laagste niveau is vaak uitgesloten van de bepalingen van de welstandsnota, en valt dan gewoon onder de landelijke regelgeving.

Meer over regelgeving door de gemeente: http://nl.wikipedia.org/wiki/Welstandszorg

Hebben jullie nog andere kleuren dan wit?

Natuurlijk, hoewel veel kozijnen standaard wit of cremékleurig worden geleverd zijn natuurlijk veel meer kleuren mogelijk. Ook is het mogelijk om de bewegende delen een andere kleur te geven dan het vaste kozijn. Daarnaast is er de keus voor gladde kozijnen of houtnerf, waardoor het kunststof sprekend op hardhout lijkt.

Wordt alleen gewerkt alleen met mooi weer?

Nee, ook met minder goed weer wordt gemonteerd. Alleen onder extreme weersomstandigheden kan er niet gemonteerd worden.

Hoe zit het met de afwerking?

Al onze prijzen zijn modulair opgebouwd. U kunt er dus voor kiezen om zelf de binnenafwerking te doen. Als wij de binnenafwerking doen, dan worden alle kozijnen  van binnen netjes afgewerkt  in overleg over wat u het mooiste vindt.

Staat het huis op z’n kop als jullie komen?

Wij zullen altijd proberen om zo weinig mogelijk rommel te maken en u niet tot last te zijn. Maar zoals u zult begrijpen kunnen wij niet geluidsloos aan het werk. Het werk wordt zo goed en snel mogelijk gedaan, daarna wordt het afval meegenomen en op de juiste manier afgevoerd.

Kozijnen die we demonteren, worden dezelfde dag vervangen door een nieuw kozijn.

Ik heb nog een andere vraag…

Neemt u gerust contact met ons op via het contact-formulier of 020 – 2401359.